همتی: دولت چهاردهم مصمم به حذف رانت و کاهش کسری بودجه است توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد
سرخط خبرها

آسفالت یک میلیون متر مربع راه روستایی در خراسان رضوی در سال ۱۴۰۱ | بازنگری در طرح‌های هادی ۱۱۱۳ روستای استان

  • کد خبر: ۱۵۵۳۸۰
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۹
آسفالت یک میلیون متر مربع راه روستایی در خراسان رضوی در سال ۱۴۰۱ | بازنگری در طرح‌های هادی ۱۱۱۳ روستای استان
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن خراسان رضوی تهاتر قیر را یکی از اتفاقات خوبی توصیف کرد که امسال توسط بنیاد مسکن استان صورت گرفت و گفت: در حال حاضر یک میلیون متر مربع آسفالت روستایی در سطح روستا‌ها اجرا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود واحدیان امروز، ۲۵ اسفند، در دوازدهمین اجلاس رسمی دوره ششم شورای اسلامی خراسان رضوی در صحن شورای اسلامی شهر مشهد عنوان کرد: خراسان رضوی جزو نخستین استان‌هایی بود که توانست ۱۰۰ درصد قیر اختصاص‌یافته را جذب کند. بنیاد مسکن استان با قبول مسئولیت، مجوز تهاتر این قیر را از نهاد‌های نظارتی دریافت کرد و برای هر شهرستان نیز سهمیه‌ای مشخص نمود. استفاده از این طرح برای سال آینده هم در دستور کار قرار گرفته است. به طور دقیق‌تر هم‌اکنون حدود ۲ میلیون متر مربع زیرسازی در روستا‌های استان انجام شده که با تهاتر قیر مزبور، می‌توان ۵۰ درصد این ۲ میلیون متر مربع را بابت پروژه‌های آسفالت روستایی به نتیجه رساند. در مجموع امسال ۲۰۰ هزار تن قیر به ارزش ۲۳۰ میلیارد تومان سهمیه استان بوده است.

وی با اشاره به بازنگری طرح هادی ۱۱۱۳ روستای خراسان رضوی در سال جاری بیان کرد: افق این طرح‌ها به اتمام رسیده بود و از همین رو طرح هادی این تعداد روستا نیاز به بازنگری داشت.

واحدیان ادامه داد: خوشبختانه در سفر رئیس‌جمهور به خراسان رضوی در ابتدای سال، توانستیم ۲ مصوبه خوب به عنوان مصوبات سفر آیت‌الله رئیسی دریافت کنیم که آن هم مربوط به تامین اعتبار طرح بازنگری در طرح‌های هادی ۱۱۱۳ روستای مذکور بود. در حال حاضر خراسان رضوی ۲۵۹۶ روستا دارد که از این تعداد افق طرح هادی ۱۱۱۳ مورد آن به اتمام رسیده بود. طی ۶ ماه گذشته از کل این روستا‌ها نقشه‌برداری شده و هم‌اکنون در حال تصویب طرح‌های مذکور هستیم.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن خراسان رضوی با بیان اینکه امسال از این تعداد بازنگری، طرح کلی بازنگری ۲۳۰ روستا و طرح هادی ۴۴۰ روستا نیز به صورت موضعی تعیین تکلیف شده است، با تاکید بر لزوم همکاری شورا‌های روستا‌ها در بازنگری طرح‌های هادی عنوان کرد: امسال براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان بنیاد مسکن و وزارت کشور منعقد شد، بلاتکلیفی ما در خیلی از مسائل حل شد. به عنوان نمونه آن دسته از اراضی روستا‌ها که قرار است توسعه یابد و ارزش افزوده‌ای برای آن ایجاد شود، نیازمند این است که ۳۰ درصد زمین‌های مزبور در اختیار بنیاد مسکن قرار گیرد. بنیاد مسکن با دریافت این اراضی یک بانک زمین ایجاد می‌کند که چندین محل برای هزینه‌کرد آن در نظر گرفته می‌شود.

واحدیان اضافه کرد: اولویت نخست استفاده از این بانک زمین، واگذاری‌های ۹۹ ساله برای طرح نهضت ملی مسکن است. بعد از آن می‌توان این زمین‌ها را برای مسکن محرومان مورد استفاده قرار داد. همچنین می‌توان این اراضی را به پیشنهاد مسئولان شهرستان‌ها بابت تعریف پروژه‌های عمرانی به فروش رساند.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن خراسان رضوی اظهار کرد: همچنین بر اساس ورود نهاد‌های نظارتی در موضوع الحاق اراضی به محدوده‌های روستایی، جهاد کشاورزی از چند ماه پیش موظف شده بابت واگذار هر زمینی به محدوده‌های روستایی، حق و حقوقات دولتی را دریافت کند. در حال حاضر یکی از دغدغه‌های بنیاد مسکن استان این است که هنگامی که یک متقاضی روستایی می‌خواهد زمینی را به طرح هادی الحاق کند، باید ابتدا موافقت سازمان جهاد کشاورزی را دریافت کند. از همین رو تقاضای ما این است که شورای اسلامی استان حل و فصل این مساله را پیگیری نماید.

وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت اراضی روستا‌ها به چند دسته تقسیم می‌شود که یک بخش آن اراضی در اختیار اداره منابع طبیعی است. بخشی از این اراضی نیز جزو مستثنیات بوده که در ید افراد است. در حال حاضر از ۲۵۹۶ روستای استان ۶۷۰ روستا اراضی ملی دارد. در مابقی روستا‌ها بنیاد مسکن برای تامین زمین جز با توافق با افراد نمی‌تواند کاری از پیش برد. ما از محل فروش اراضی ملی در روستاها، هزینه‌های آماده‌سازی پروژه‌های عمرانی در همان روستا‌ها را پیگیری می‌کنیم. البته این موضوع محدود به روستا‌هایی است که اراضی ملی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->